Dr. Ökrös Tamás Ügyvédi Iroda

Dr. Ökrös Tamás Ügyvédi Iroda

Rólunk

Bemutatkozás

Dr. Ökrös Tamás - ügyvéd

A diplomámat a Miskolci Egyetem Állam és Jogtudományi Karán szereztem. Erasmus ösztöndíjasként olasz polgári jogot és nemzetközi jogot hallgattam Olaszországban a Libera Università Mediterranea Egyetemen (Bari, Casamassima). Közben politológiát hallgattam szintén a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karán. Az egyetem elvégzését követően hét évet töltöttem az állami szférában, Agárminisztériumban, annak háttérintézményében, jogi főosztályvezető volt az utolsó beosztásom. Ezen időszakban részt vettem mind a jogszabályalkotásban, mind a szerződések előkészítésben, továbbá Nemzeti Földalapkezelő Szervezet szakmai irányításában, és a Nemzeti Földügyi Központ létrehozásában.

Évekig voltam az egyik állami halászati zrt. felügyelőbizottsági elnöke, illetve öt évig egy állami erdőgazdaság felügyelőbizottságának tagja. Ezt követően egy üzleti tanácsadó gazdasági társaság vezetőjeként szereztem cégvezetői tapasztalatot, aminek mint ügyvéd a mai napig segítem a munkáját.

Szakterületek: polgárjog, azon belül több között agrárjog, cégjog, cégalapítás, kötelmi jog (szerződések), ingatlanjog, követeléskezelés, agrárjog és családjog, cégképviselet és ügyvitel.

Dr. Ökrös Tamás
ügyvéd

Dr. Ökrös Tamás Ügyvédi Iroda

Online ügyvédi konzultáció

Online ügyvédi konzultáció

Fodor Renáta - munkatárs, asszisztens

Kedves Látogató!

Fodor Renáta vagyok, a Dr. Ökrös Tamás Ügyvédi Iroda munkatársa, illetve dr. Ökrös Tamás ügyvéd asszisztense.

Jelenleg a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának hallgatója vagyok. Célom a jogi diploma megszerzése. Célorientált, feladatcentrikus, ambiciózus, sokszínű személyiségnek vallom magam, akinek a legnagyobb motiváló tényező a munkája során az embereknek való segítségnyújtás a jog szerteágazó területén. Érdekem, hogy Ügyfeleink a lehető legjobb megoldást találják meg problémájuk során.

Ha bármiben tudok segíteni keressen bizalommal!

Fodor Renáta
asszisztens

Dr. Ökrös Tamás Ügyvédi Iroda
Call Now Button